Solni cvet Gucci Gucci je nekaj kar bi si vsak želel

Gucci je nekaj kar bi si vsak želelŽe od malih nog veliko spremljala modo in znamke so nekaj kar je bilo meni vedno zelo zanimivo. Gucci je ena od znamk, ki mi je bila zelo všeč, saj je res izstopala in bila nekaj posebnega. Niso se bali izstopati in veliko stvari vidimo da ljudje nosijo, ne glede na to kako izgledajo in to mi je ravno najboljše pri tej znamki.

Nek modni dodatek sem si seveda vedno želela a sem vedela, da bom morala najprej nekaj prihraniti, saj ne govorimo o parih evrih ampak zelo veliko denarja. Spet sem se vrnila nazaj na Gucci in našla neke ure, ki so bile res lepe in vsakdanje. Ko sem si končno izbrala eno sem vedela takoj zakaj šparam denar.

Ko sem končno imela dovolj denarja, sem si Gucci uro tudi privoščila. Bila sem zelo mlada, ko sem si jo kupila in jo imam še dandanes in zelo ponosna sem na ta modni dodatek, saj je nekako moj prvi dragi nakup bila Gucci ura. Je nekaj kar res čuvam in ne dam nobenemu. Nikomur je niti ne posodim in res pazim kam jo nosim. To je nekaj kar bi lahko rekla, da je moj otrok.

Zelo sem bila ponosna na ta nakup. Tudi moji starši so bili zelo ponosni name in ne na to kar sem kupila ampak na to, da sem res striktno šparala in sem vedela za kaj šparam in takrat so moji starši nekako videli, da bo res znala šparati in na splošno delati z denarjem. To dejanje me je dejansko res veliko naučilo in danes ne zapravim denarja kar tako ampak res točno vem kam gre moj denar. Če ni vredno tistih nekaj evrov, jaz tega ne kupim. Najprej res dobro premislim in potem kupim, če res rabim. Na to Gucci uro sem res ponosna saj me je veliko naučila.

Gucci je nekaj kar bi si vsak želel