Solni cvet Superge Sedaj se tudi superge pogosto naročajo preko spleta

Sedaj se tudi superge pogosto naročajo preko spletaVse več je nakupovanja preko spleta. Jaz če povem po resnici, me to niti najmanj ni nikoli zanimalo, sedaj pa je čas, ko so trgovine zaprte, otroci pa potrebujejo obutev. Moj sin nosi samo superge in tako nisem imela druge izbire, kot da mu preko spleta kupim nove superge, ker so bile stare uničene in premajhne. 

Nikoli zanj nisem kupovala tako, ker je res težko. Mogoče sem se tolažila z tem, da bom kupila iste, le eno številko večje, problem pa je bil v tem, da bi mogoče lahko kupila dve številki večje, čisto nekaj drugega je, ko greš z otrokom v trgovino in on lepo izbere superge, ki so mu všeč. Če se spomnim, da ko sva po navadi kupovala superge, je probal kar nekaj modelov predenj so mu bile katere udobne in všeč, sedaj pa mu moram kupiti dobesedno na slepo, to mi nikakor ni všeč. Prijateljica je rekla, da naj naročim več številk in potem obdržim tiste prave, druge pa naj odpošljem nazaj. Nisem imela srca, da bi to naredila. Tako sem naročila ene in upala, da bodo v redu, kajti preko spleta je res težko.

Modne superge lahko najdete na spetni strani www.alpinashop.si.

Enkrat sem sebi naročila kar veliko oblačil in tudi superge, ko se sem vse to dobila, mi je bila prav le ena majčka, vse hlače so mi bile premajhne, superge pa mi v živo niso bile lepe, tako sem vse skupaj poslala nazaj in oni so mi denar nakazali nazaj. Tako potem nisem več naročevala preko spleta, sedaj pa sem spet postavljena pred ta izziv, da naročim superge za mojega sina. Resnično upam, da mi tokrat uspe, ker potrebuje novo obutev in seveda, da bodo tudi njemu všeč. Pri njemu nikoli ne vem, včasih mu je čisto vseeno, kaj obuje, včasih pa še kako komplicira, ker mu nobene superge niso res lepe.