Solni cvet Tarife električne energije Ko se med finančnim planom pojavijo tudi tarife električne energije, čisto tako mimogrede

Ko se med finančnim planom pojavijo tudi tarife električne energije, čisto tako mimogredeZopet sem bila s prijateljico na pijači, tokrat v centru mesta, kjer se občasno dobimo, ko skupaj obiščemo knjižnico. Tako sem med potjo videla kar nekaj napisov za tarife električne energije, ki me zadnji teden kar pogosto spremljajo, tako na televizijskih oglasih kot tudi na telefonu v raznih mobilnih aplikacijah, ki so podprte z prikazovanjem oglasov. Kako naj mi ne bi dalo, da ne bi razmišljala o tematiki kot so tarife električne energije.

Tako smo na pijači s prijateljico tudi dosti govorile o stroških in finančnih izzivih, ki so se nama pojavile za tekoče leto, saj smo si zaželele skupnega potovanja. In seveda je tudi ona omenila tarife električne energije, da sem bila kar paf. Tako smo si naredile finančni načrt, koliko denarja potrebujemo za najino potovanje. Pregledala smo vse, od letalskih kart, prenočišč, prevozov, kosil in ostalih obrokov, dogodivščin in njihovih storitev ter muzejev, ki so vredni doživetij in ogledov. Tako smo dale vse karte in želje na mizo, seštele vse stroške, ter si razdelile na polovico. Nato pa je še vsaka prištela še svoje stroške. Če smo želele še vedno postopno varčevati in se ne odrekati takšnim pijačkam, kamor smo lahko hodile, smo izračunale, da bi lahko glede na prihodke, lahko morda pri šparale določeno vsoto nekje v šestih mesecih. Nekako se nama niti ni zdelo dosti, saj konec koncev, se niti nismo odpravljale v Disneyland, da bi bil najin dopust tako drag.

Ko se med finančnim planom pojavijo tudi tarife električne energije, čisto tako mimogrede

Zato smo po veselem finančnem planu, kjer smo upoštevale tudi tarife električne energije, si naročile še eno rundo, in malce pokramljale o ostalih zadevah, saj se nismo videle že cel teden, vmes pa se nama je veliko zgodilo. Prijateljica mi je povedala, da je tudi ona opazila kar nekaj novih informacij glede tarife električne energije, saj ji je ravno sosed nekaj omenjal glede njih. Tako smo počasi pogovor zaključile in šle vsaka svojo pot domov.