Solni cvet Zaščitne rokavice Zaščitne rokavice lepše roke in lepši nohti

Zaščitne rokavice lepše roke in lepši nohtiVčasih, ko sem hodila v takšno službo, ko roke ravno niso bile izpostavljene, mi je bilo čisto vseeno, če moji nohti niso bili idealni in nisem nikoli niti pomislila na zaščitne rokavice, danes pa delam z ljudmi, ki vidijo moje roke in nohte in ne morem si privoščiti, da nimam urejenih.

Na začetku, ko sem začela delati, sem se obremenjevala, če bom vse znala, vseeno pa sem že videla, da imajo vse moje sodelavke lepe urejene roke in nohte. Spraševala sem se, kako jim to uspe, potem pa mi je ena rekla, da skoraj vse uporabljajo zaščitne rokavice, ker drugače ne gre. Tako sem se tudi sama posvetila svojim rokam in nohtom. Prvo sem obiskala salon, kjer so mi nohte uredili tako kot je potrebno, potem pa sem tudi sama začela uporabljati zaščitne rokavice in povem vam, da od takrat naprej ni več moja prva jutranja skrb, kako izgledajo moje roke in moji nohti, ker so vedno lepi.

Kako to, da že prej nisem bila na to pozorna, prav spomnim se, kako grde nohte sem imela včasih, kako so se mi na hitro zalomili, kako so bili včasih umazani od zemlje in kako boleča je včasih bila kožica ob strani, sedaj tega več nimam, zaščitne rokavice uporabljam za čisto vsa dela, ki bi lahko moje nohte poškodovali, tako poskrbim, da imam vedno lepe in urejene roke.

Tudi sama rada svetujem kateri prijateljici naj začne uporabljati zaščitne rokavice, ker bo tako imela veliko manj dela. Predstavljajte si, kako je, ko si morate čisto vsaki dan na novo mazati lak za nohte predenj greste v službo, dovolj imate že dela, da se uredite, ne pa da delate še to, zaščitne rokavice, pa vam bodo to preprečile in vaši nohti bodo lepo namazani več dni ali celo tednov, odvisno kako si jih urejate in ne bodo se lomili.